Målgruppe for Artlantis kurser:

Dette Artlantis kursus er for dig som arbejder med arkitektur og design og ønsker en meget høj grad af realistiske renderinger. Kurset kan eventuel kombineres med vores SketchUp kurser: SketchUp for arkitekter og SketchUp for dekoratører og indretningsarkitekter. Eller det kan kombineres med et Photoshop kursus, hvor du lærer at fritlægge mennesker og placere dem i renderingen for yderligere realisme.

Om Artlantis:

Artlantis er et stand-alone rederingsprogram som er specielt udviklet for arkitekter og designere. Med Artlantis er det muligt at skabe fantastisk realistiske renderinger af dine modeller oprettet i fx SketchUp, ArchiCAD, Revit, Vectorworks og andre 3d programmer. I modsætning til andre renderings programmer, så arbejder Artlantis super hurtig, og ventetiden er minimal, både når du arbejder med programmet og i den endelige rendering.

Med til Artlantis hører et stort model- og materiale bibliotek (med mulighed for at købe ekstra modeller eller materialer), hvor med du lynhurtig kan skifte et eksisterende stykke materiale ud eller indsætte et nyt objekt som fx en lampe, reol eller bil.

Artlantis fåes i to forskellige udgaver. Artlantis Render som er beregnet på de brugere, der kun har behov for renderinger af høj kvalitet, og Artlantis Studio der er beregnet på de brugere, der også ønsker at oprette VR objekter og animationer. Artlantis fåes til både pc og Mac.

Artlantis kursusbeskrivelse:

På dette Artlantis kursus gennemgår vi de forskellige indstillinger til programmet. Du lærer at indstille skygger, dagslys og oprette kunstigt lys. Vi ser på, hvordan du kan bruge Artlantis´ store bibliotek til at placere nye modeller eller udskifte eksisterende materiale med programmets højtopløselige materiale billeder. Til sidst ser på vi på, hvordan du laver flotte renderinger af dine modeller.

Et eksempel kvaliteten billeder lavet i SketchUp og Artlantis

Et eksempel på kvaliteten af et SketchUp billedet efterbearbejdet i Artlantis. Kvinden er sat på i Photoshop. Denne del kan eventuel indgå som en del af kurset.

Indhold af Artlantis kursus:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores Artlantis kursus.

Vi ser på, hvordan vi importerer SketchUp modeller ind i Artlantis.

Indstilling af lys og skygger er essentielt for at få et godt resultat. Vi ser på mulighederne.

Vi opretter vores egne lamper fx til at belyse et rum.

Fra mediebiblioteket kan vi hente objekter ind i vores model.

Når modellen er færdig skal den renderes. Vi kigger på indstillingerne for renderingen.

Hvis du ønsker det, kan vi kigge på eventuel efterbearbejdning af renderingen i Photoshop.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores Artlantis kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. Artlantis kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1 dag

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Det sagde vores kunder om kurset

Jeg tilhører en årgang der tegner i hånden og arbejder med akvarel mv. når jeg laver projektforslag, så det var nærmest for sjov at jeg begyndte ”at lege” med den frie SketchUp program.  SketchUp er et tegneprogram, der fra at være leg, kan blive et ekstremt professionelt tegneredskab og temmelig ”vanedannende”

Samtidigt arbejdede jeg med et projektforslag, der efterhånden udviklede sig til at blive mere og mere omfattende, og målet blev, at det færdige resultat skulle fremstå så fotorealistisk som muligt, og i 3-D tegninger.

Der blev derfor indkøbt SketchUp Pro 13, LayOut, StyleBuilder, forskellige plugins, og Gert Laursen fra Advice360 blev hyret til at undervise mig. Så med Gert ved min side gennemgik vi de forskellige begreber og værktøjer anvendt i det konkrete projektforslag.

Undervisningen blev fordelt over fire dage med uger imellem, så jeg kunne øve og tegne, og samtidig udvikle det konkrete projekt. Det betød at undervisningen hver gang var nogle ”skridt” tilbage og lidt frem, med nye værktøjer og måder at bruge programmet på.

Med Gerts rolige måde at lære fra sig, er det nu lykkes mig at fuldende et meget stort og kompliceret projektforslag i 3-D og med mange fotorealistiske scener.

Lars Peder Kristiansen, Arkitekt/MUSE®UM

Du kunne måske også være interesseret i disse kurser