Målgruppe for EasyCatalog kursus:

Vores EasyCatalog kursus er målrettet virksomheder, der skal i gang med en automatisering af deres katalog eller avis produktion eller oprettelse af prislister med store mængde data. Eller virksomheder der allerede bruger EasyCatalog, men som gerne vil have et mere grundigt kendskab til, hvordan EasyCatalog fungerer.

Kursusbeskrivelse:

EasyCatalog er et InDesign plug-in, der gør det muligt at sammenflette data fra databaser eller regneark med dit InDesign dokument. På den måde kan du opbygge store kataloger, aviser eller prislister på meget kort tid. Du kan vælge at bruge standardudgaven af EasyCatalog, hvor du kan opbygge sider ud fra en række elementer, der befinder sig i et bibliotek. Denne udgave af EasyCatalog er mest velegnet til fx tilbudsaviser, hvor du ønsker en høj grad af kreativ frihed.

Eller du kan tilvælge ekstra modulet Pagination, hvor med du kan opbygge kataloger med en automatisk ombrydning af siderne. Pagination modulet er velegnet til store og komplekse kataloger. Med EasyCatalog kan du også foretage sprogversionering af dit dokument. Skift sprog eller valuta med få klik.

For at du kan bruge EasyCatalog er det nødvendig med et grundigt kendskab til Adobe InDesign. Specielt skal du have styr på, hvordan du opbygger store dokumenter ved hjælp af styles og tabeller. Se eventuelt vores avancerede InDesign kursus.

Support:

Efter kurset kan der arrangeres support med en support aftale eller pr. timebetaling.

Varighed:

Afhænger af forkundskaber til EasyCatalog og InDesign samt kompleksitet af opgaven. Kontakt os på tlf. 23608433 for en snak om dette eller evt. andre spørgsmål.

På 65bit’s hjemmeside www.65bit.com kan du læse mere om EasyCatalog.

Indhold af vores EasyCatalog kursus:

Alle vores EasyCatalog kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående punkter er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores EasyCatalog kursus.

Vi kigger på EasyCatalog og dets forskellige moduler.

Hvordan kobler vi Easycatalog sammen med en database eller anden data kilde.

Vi kigger på, hvilke dataformater vi kan bruge i EasyCatalog.

Opbygningen af dine Indesign dokumenter kan være anderledes i forhold til “normal” brug af InDesign. Vi ser på opbygningen af InDesign dokumenter i forhold til EasyCatalog.

Hvis nødvenligt kigger vi på brug af Styles og tabeller i InDesign.

Vi gennemgår opsætningen af EasyCatalog og mulighederne.

Vi kigger på, hvordan vi fletter data ind i InDesign.

Opdatering af data kan gøres kort før deadline.

Vi kigger på, hvordan du kan skifte sprog med EasyCatalog.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores EasyCatalog kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. EasyCatalog kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der mulighed for at få en support ordning med os.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  6000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1500 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Du kunne måske også være interesseret i disse kurser

InDesign kursus
CC update kursus