Målgruppe for InDesign kursus – interaktive PDF filer:

Dette InDesign kursus  er for dig som ønsker at arbejde med de muligheder, som InDesign giver for at lave interaktive PDF filer. Du arbejder måske med uddannelse og læring og ønsker at formidle viden på en ny og spændende måde, eller måske arbejder du i en marketingsafdeling og ønsker at præsenterer jeres publikationer på nettet. Eller måske er du bare træt af at præsentere jeres publikationer som kedelige, statiske PDF filer?

Kursusbeskrivelse:

På dette InDesign kursus lærer du, hvordan du kan bruge InDesigns vælg af muligheder til at skabe spændende interaktive PDF filer med lyd, animationer og videoer. Du lærer, hvordan du opretter hyperlinks i dit dokument, interaktive sideovergange, og hvordan du kan indsætte knapper til at afspille handlinger i dit dokument. Vi ser også på, hvordan det nu er muligt at lave animationer direkte i InDesign, og hvordan du eksporterer dine publikationer til en interaktiv PDF eller som en flash fil.

Materiale:

På kurset får du udleveret vores eget specielt udviklede materiale omkring Interaktivitet med InDesign, som du kan bruge som reference efter kurset.

Support:

Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

Varighed:

1 dag. Kurset kræver at du har et grundlæggende kendskab til InDesign. Kontakt os på tlf. 23608433 for en snak om dette eller evt. andre spørgsmål.

Indhold af InDesign kursus – interaktive PDF filer:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores InDesign kursus.

  • Opsætning af dokumenter til internetbrug
  • Oprettelse af hyperlinks
  • Oprettelse af animationer
  • Video og lydformater
  • Indsættelse af lyd og video
  • Interaktive sideovergange
  • Eksportér til interaktive PDF’er og swf formatet

Priser:

Pris for 1. deltager: 5000 kr. pr. dag

Pris for efterfølgende deltagere: 1000 kr. pr. dag

Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Datoer:

Da alle vores kurser er firma tilrettelagte kurser, har vi ikke specifikke datoer. Vores InDesign interaktivitets kursus finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

Sted:

Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har lokaler i både Århus og København.