Om SketchUp og vores kurser2017-07-11T17:07:20+00:00
 • SketchUp kursus for arkitekter

Om SketchUp

3d visualiseringer har altid været et kompliceret emne, der krævede masser af maskinkraft, komplicerede og dyre programmer med en stejl læringskurve. SketchUp har til dels vendt op og ned på det billede, og er hurtigt blevet et af de mest populære 3d programmer på markedet med over 30 millioner downloads. Og årsagen er ganske enkel. SketchUp har en enkel og intuitiv brugerflade, hvor du hurtig kan lave visualiseringer af arkitektur, indretning, messestande, møbler eller andre produkter.

Ud over SketchUps enkelthed, så ligger programmets store styrke i de tusindvis af gratis modeller i 3d Warehouse, du med få klik kan hente ind i SketchUp og arbejde videre med. Det er også muligt at udvide programmets funktioner med extensions fra Googles Extension Warehouse, der kan lave komplekse modelleringer som fx vindeltrapper, vinduer, luftkanaler m.m. med nogle få indstillinger. Her er fx en extension, DIBAC, der kan lette oprettelsen af 3d modellen fra et 2d layout betydeligt.

Et eksempel på en af de mange extensions, der findes til SketchUp.

Målgrupper for vores SketchUp kurser:

SketchUp kan bruges til mange forskellige formål, og Advice360 har undervist mange forskellige typer af virksomheder og faggrupper, fx bygningsarkitekter, indretningsarkiteker, dekoratører, ingeniører, spildesignere m.f. Alle faggrupper bruger SketchUp på forskellig vis, og derfor har Advice360 udviklet to kurser, der tager hensyn til de forskellige måder, man kan bruge programmet på.

På de to links kan du læse mere om indholdet af kurserne. Hvis du har brug for fotorealistiske renderinger i forbindelse med dine opgaver, så overvej at kombinere SketchUp kurset med vores Artlantis kurser, hvor du lærer at lave renderinger i en meget høj kvalitet.

Indhold af vores SketchUp kurser:

Alle vores SketchUp kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! På kurserne arbejder vi altså med dine opgaver.

 

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores SketchUp kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. SketchUp kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 •  Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores materiale omkring SketchUp. 80 sider spækket med gode råd omkring programmet.

InDesign kursus

InDesign tips fra bloggen

Nyhedsbrevet

Tilmed dig nyhedsbrevet og få flere tips og trick til programmerne, samt tilbud på kurser. Nyhedsbrevet bliver sendt ud 3-4 gange om året, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

Sociale medier

Find os på Facebook og Pinterest og få endnu flere tips og ideer til programmerne.