Herunder finder du et udsnit af vores kurser. Husk at alle kurser bliver fuldstændig målrettet dit behov. Indholdet er kun vejledende. Hvis du mangler et kursus, så kontakt os endelig, og vi ser, om vi kan hjælpe dig.

Update kurser

Automatiserings kurser

Præsentations kurser

CC update kursus
Easycatalog
Prezi kursus

Jeg har været på et ét dags individuelt målrettet kursus hos Advice360 i SketchUp, og jeg kan helt klart anbefale et sådan kursus til andre.

Kurset tog 100% udgangspunkt i mine egne projekter, hvilket betød, at jeg lærte programmets forskellige funktioner at kende, mens jeg tegnede/modellerede konkrete elementer.

Inden kurset have vi talt om, hvad målet med kurset skulle være, og der var ikke udarbejdet et fast kursusprogram for dagen, hvilket jeg synes var rigtig godt. Fleksibiliteten muliggjorde, at dagen helt blev målrettet mine behov, og indholdet blev skabt løbende, som vi arbejde med programmet i forhold til mine opgaver.

Jeg fik endvidere udleveret et utrolig godt kursusmateriale, der på en let forståelig måde gennemgår programmets forskellige funktioner samt mulige faldgrupper.

Undervisningen foregår i et roligt og behageligt miljø, og underviserens høj faglighed samt evnen til at sætte sig ind i mine projekter, behov og udfordringer betød en utrolig udbytterig kursusdag.  

Jeg har tidligere været på et to dags SketchUp kursus et andet sted, hvor vi var forskellige faggrupper samlet, og hvor jeg tilegnede mig en grundlæggende viden om, hvad programment kunne, men det var vanskeligt at omsætte det lærte til mit eget fag, hvilket betød, at jeg ikke fik anvendt programmet.

Efter mit målrettede kursus hos Advice360 gik jeg til gengæld direkte hjem og begyndte at anvende programmet til min projekter. Jeg ville derfor ønske, at jeg i stedet for mit to dages kursus i sin tid have taget et målrettet kursus hos Advice360. 

Tina Thiel Beck Thrane, Landskabsarkitekt, TT+ LANDSKABSARKITEKTER ApS