Om WordPress kursus

WordPress er et af verdens mest udbredte Content Management Systemer (CMS) til opbygning af hjemmesider eller blogs. Det er gratis at hente og bruge, og pga. dets brugervenlighed, er det nemt at komme i gang med. Det er velegnet til mindre firmaer eller foreninger, og med med tusindvis af temaer eller plugins kan WordPress udbygges til næsten ethvert formål fx til en webshop eller interesse forum.

Målgruppe for WordPress kursus

Dette WordPress kursus er for dig, der ingen eller kun lidt kendskab har til WordPress, men skal opbygge eller vedligeholde en hjemmeside til fx en virksomhed eller forening. Der kræves ingen kendskab til kodning overhovedet. Hvis du kan finde ud af Word, så kan du også lære at bruge WordPress!

Kursusbeskrivelse:

WordPress kurset gennemgår vi, hvordan du bygger et website op fra start til slut med WordPress. Vi installerer WordPress på serveren, tager udgangspunkt i et af de medfølgende temaer og bygger sitet op. Du ser, hvordan du arbejder med menuer, indlæg, sider og katagorier og hvad forskellen er. Vi henter nye temaer og indstaller plugins, så du ser nogle af de enorme muligheder WordPress giver dig.

Materiale:

På vores WordPress kursus får du udleveret vores eget specielt udviklede materiale omkring WordPress, som du kan bruge som reference efter kurset.

WordPress kursus materiale fra Advice360

Support:

Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

Varighed:

1-2 dage alt efter forkundskaber. Kontakt os på tlf. 23608433 for en snak om dette eller evt. andre spørgsmål.

Indhold af WordPress kursus:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. På WordPress kurset kan vi tage udgangspunkt i opbygningen af dit eget website, hvis du ønsker det.

 • En generel forståelse for mulighederne med WordPress
 • Installering af WordPress
 • Hostning af dit WordPress site. Hvem skal du vælge.
 • Opbygningen af et simpelt website
 • Oprettelse af indlæg, sider og katagorier
 • Oprettelse af menuer
 • Brug af Widgets
 • Brug af kontrolpanelet
 • Brug af mediabiblioteket
 • Optimering af billeder til dit site
 • Udvid funktionaliteten med temaer og plugins

Priser:

Pris for 1. deltager: 5000 kr. pr. dag

Pris for efterfølgende deltagere: 1000 kr. pr. dag

Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Datoer:

Da alle vores kurser er firma tilrettelagte kurser, har vi ikke specifikke datoer. WordPress kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

Sted:

Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har lokaler i både Århus og København.