Målrettede kurser

Alle vores kurser er 100% målrettet dit behov og ønsker. I modsætning til andre kursusvirksomheder afholder vi kun lukkede firmakurser. Dvs. at der er kun dig på kursus, eventuelt sammen med dine kollegaer. Der er altså ingen gennemgang af emner, som du ikke bruger alligevel og ingen spild- og ventetid. På den måde får du maksimalt udbytte af et kursus hos os.

Før kursusstart tager vi en snak om, hvad du ønsker, vi skal gennemgå, og så målretter vi kurset mod det. Vi tager udgangspunkt i dine opgaver og problemstillinger, og under kurset arbejder vi med disse.

Hvis du ingen kendskab har til programmerne, så starter vi fra bunden, og når du er færdig med kurset, vil du være i stand til at løse dine arbejdsopgaver – lover vi!

Hvis du er mere erfaren i programmerne, løser vi de udfordringer, du måtte sidde med til daglig, og giver dig masser af tips og tricks til, hvordan du kan arbejde mere rationelt med programmerne. Det kan fx være, hvordan du kan optimere produktionen af et magasin eller avis, og hvordan du undgår fejl undervejs.

Med mindre I ønsker andet, så afholdes kurserne hos jer.

Materiale

Til de fleste af kurserne følger der et omfattende kursusmateriale med, som du kan bruge som oplagsværk efter kurset. Under de enkelte kursusbeskrivelser, kan du se uddrag af materialet. Vores materiale er udviklet gennem mange år, og får stor ros af vores kursister, da det ikke bare en gennemgang af programmet, men er bygget op som en logisk gennemgang af programfunktionerne, krydderet med tips og tricks undervejs.

Fleksibilitet

Nøgleordet for alle vores kurser er fleksibilitet. Vi ved, at det kan være svært at stoppe arbejdet en dag eller to for at deltage i et kursus. Derfor afholder vi også kurser om aftenen eller i weekenden, hvis I ønsker det. Og kurserne kan være så lange … eller korte … som I nu ønsker det eller har behov for. Fra en time til forløb der strækker sig over flere dage. De fleste kurser er “face to face”, men kan også foregå online med Teamviewer, hvis det er enkelte spørgsmål, du vil have afklaret.

Efter kurset

De fleste kurser stopper, når kurset er … ja, slut. Dermed er I, lidt groft sagt, overladt til jer selv. Hos Advice360 tilbyder vi 3 måneders gratis mail eller telefon support efter kurset (undtagen på nogle få kurser), samt en support aftale, hvis I ønsker det. I kan læse mere om support aftalen her.

Og vi deler gerne ud af vores viden, så under menupunktet Tips og Tricks kan du få inspiration til, hvordan du kan få endnu mere ud af Adobe programmerne.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 23608433.