Support

På næsten alle vores kurser følger der 3 måneders support efter et kursus. Men hvis du har brug for yderligere hjælp, vil vi meget gerne hjælpe dig. Det gælder også, hvis du ikke har været kursus kunde hos Advice360. Opgaverne kan være fra de ganske enkelte spørgsmål, der kan klares på et et par minutter over telefon, eller til større opgaver som nævnt herunder. Her er nogle eksempler på sidstnævnte.

Data Merge

Et tøjfirma havde brug for at lave 2000 labels. Før brugte de Copy/Paste metoden, hvilket to marketingsassistenter brugte flere dage på. Vi lavede en løsning med InDesigns Data Merge, som automatisk flettede data fra et Excel ark ind i InDesign dokumentet – samt et par smarte søg og erstat funktioner til de ting, der ikke kunne løses med Data Merge. De 2000 labels kunne herefter laves på under 30 minutter.

Tekniske fejl

Et stort katalog oprettet i InDesign blev ved med at crashe – naturligvis kort før deadline. Vi fik lokaliseret fejlen i InDesign dokumentet, rensede ud i det og InDesign dokumentet opførte sig herefter perfekt. Der er masser af fejlkilder i InDesign, men ofte skal der ganske lidt til, for at undgå disse fejl.

InDesign scripts

En kunde havde flyttet deres billeddatabase over på en anden server, og dermed mistet lænkerne fra InDesign til omkring 40.000 billeder. Vi lavede et InDesign script der automatisk søgte efter billederne ud fra navn, oprettelsesdato og størrelse. Dette script, og andre, kan du forøvrigt købe på vores søster site www.indesign-scripts.dk.

Photoshop actions

Et firma havde brug for at optimere 3000 billeder til brug i deres katalog. Vi lavede en Photoshop action, der skalerede alle billeder ned i en håndterbar størrelse samt konverterede filformatet fra PSD til JPG. Det sparede mange gigabite af data, og kataloget blev langt lettere at arbejde med.

Langt de fleste af disse opgaver løser vi pr mail, teamviewer eller pr telefon. Hvis det ikke er muligt, så løser vi problemet i jeres virksomhed. Og størsteparten af den slags opgaver, bliver løst indenfor et par dage (eller hurtigere hvis påkrævet).

Betalingen foregår med vores klippekortsordning eller efter fast pris. I kan købe en ordning med 10, 20, 30 eller flere klip. 15 minutters hjælp bliver afregnet med 1 klip.

Bemærk, at supportordningen gælder ikke for EasyCatalog kurser. Kontakt os, hvis du er interesseret i denne ordning.

10 klip

Kr.1500

20 klip

Kr.2750

30 klip

Kr.3750

>30

Kr.4500

Advice360 får de bedste anbefalinger her fra – De har frelst mit liv flere gange ?

Jeg har både som kursist og kunde fået stor hjælp af dem. Deres brede viden omkring Adobes programmer har været en uvurderlig hjælp.
Ifm. produktion af flere store kataloger har vi søgt hjælp, og her har Advice360 vist sin styrke og velvilje til at finde løsninger til alle de udfordringer, vi er stødt på i processen, over de sidste 2 år.

Stor tak for fantastisk service, humor og godt samarbejde.


Yvonne Hansen, Grafiker, Hansen Lellinge A/S