Hvorfor du skal vælge et kursus hos os

Målrettede kurser

Alle vores kurser er 100% målrettet dit behov og ønsker. I modsætning til andre kursusvirksomheder afholder vi kun lukkede firmakurser. Dvs. at der er kun dig på kursus, eventuelt sammen med dine kollegaer. Der er altså ingen gennemgang af emner, som du ikke bruger alligevel og ingen spild- og ventetid. På den måde får du maksimalt udbytte af et kursus hos os.

Før kursusstart

Før kursusstart tager vi en snak om, hvad du ønsker, vi skal gennemgå, og så målretter vi kurset mod det. Vi tager udgangspunkt i dine opgaver og problemstillinger, og under kurset arbejder vi med disse. Hvis du ingen kendskab har til programmerne, så starter vi fra bunden, og når du er færdig med kurset, vil du være i stand til at løse dine arbejdsopgaver – lover vi!

Efter kurset

De fleste kurser stopper, når kurset er … ja, slut. Dermed er I, lidt groft sagt, overladt til jer selv. Hos Advice360 tilbyder vi 3 måneders gratis mail eller telefon support efter kurset (undtagen på nogle få kurser), samt en support aftale, hvis I ønsker det.

Og vi deler gerne ud af vores viden, så under menupunktet Tips og Tricks kan du få inspiration til, hvordan du kan få endnu mere ud af Adobe programmerne.

Hos jer eller os

Med mindre I ønsker andet, så afholdes kurserne hos jer, men vi har adgang til lokaler i både Århus og København. De fleste kunder foretrækker dog, at kurserne bliver afholdt i vante omgivelser og på deres maskiner.

Fleksibilitet

Nøgleordet for alle vores kurser er fleksibilitet. Vi ved, at det kan være svært at stoppe arbejdet en dag eller to for at deltage i et kursus. Derfor afholder vi også kurser om aftenen eller i weekenden, hvis I ønsker det. Og kurserne kan være så lange … eller korte … som I nu ønsker det eller har behov for. Fra en time til forløb der strækker sig over flere dage. De fleste kurser er “face to face”, men kan også foregå online med Zoom, hvis det er enkelte spørgsmål, du vil have afklaret.

Vores kurser

Grundlæggende InDesign kursus

Grundlæggende InDesign kursus

Avanceret InDesign kursus

Avanceret InDesign kursus

Bogproduktion med InDesign

EasyCatalog kursus

EasyCatalog kursus

Grundlæggende Photoshop kursus

Grundlæggende Photoshop kursus

Avanceret Photoshop kursus

Avanceret Photoshop kursus

Fritlægninger med Photoshop

Fritlægninger med Photoshop

Photoshop Elements kursus

Photoshop Elements kursus

Grundlæggende Illustrator

Grundlæggende Illustrator

Avanceret brug af Illustrator

Avanceret brug af Illustrator

SketchUp kursus for arkitekter

SketchUp kursus for arkitekter

SketchUp kursus - for dekoratører og indretningsarkitekter

SketchUp kursus – for dekoratører og indretningsarkitekter

Rhino kursus

Rhino kursus

v

WordPress kursus for webdesignere

WordPress kursus for brugere

WordPress kursus for brugere

Design og layout kursus

Design og layout kursus

Canva kursus med layout forståelse

Canva kursus med layout forståelse

Webtilgængelige PDF filer kursus

Webtilgængelige PDF filer kursus

Adobe Premier Rush kursus

Adobe Premier Rush kursus

Prezi kursus

Prezi kursus

Brug Facebook optimalt

Brug Facebook
optimalt

Great course

Gert’s course not just brough many a-ha moments but bonded our design team through the knowledge.

Insightful and very useful tips across all the Adobe package that will be used on daily bases.

Great course and I can definitely recommend it to a every inhouse Design team.

Ieva Glasius-Nyborg, Manager, Design Team
Colliers

Super koncentreret turbo kursusforløb

Jeg har været så heldig at jeg gennem Advice360, har fået sammensat et meget super koncentreret turbo kursusforløb helt skræddersyet til mig udfra lige præcis de behov jeg havde til mit professionelle erhvervsliv.

Kurset har været fantastisk på alle måder, personligt, professionelt, dynamisk, meget motiverende og inspirerende – ville næsten ønske det aldrig skulle stoppe.

Herudover var det meget flexibelt og fuldstændig efter mit eget ønske kunne kurset afholdtes i min egen virksomhed! Stort!”

Ruth Róin, Architect maa
Róin

Et brugbart og inspirerende kursus

Et brugbart og inspirerende kursus som var velstruktureret og tilpasset vores ønsker.

En meget sympatisk underviser som kunne forstå/svare på vores spørgsmål og derefter vise de brugbare funktioner og ”tricks”, så kommende opgaver kan løses mere effektivt.

Jette Olsson Mundt, Graphic Designer
Damgaard-Jensen A/S

Virkelig meget brugbar viden

Jeg har deltager på en hel del kurser hos Gert – både i Indesign og Illustrator og jeg får altid indsigt i nye brugbare værktøjer, måder at arbejde på og måder at speede arbejdsprocesser op på….  Virkelig meget brugbar viden. Derudover er Gert en virkelig god formidler – meget nærværende og kompetent, og som formår at skabe en inkluderende og hyggelig stemning under hele kurset. Når kursisterne eller jeg selv stiller spørgsmål bliver det tydligt at Gert virkelig er erfaren og besvarer sikkert og ved at vise gode eksempler. Det er altid meget brugbart. Tak for mange god oplevelser, tips og tricks 🙏☺️

Tina Milosevic
By milo

Masser af positivt fra undervisningen

Vi hos Viking PPE har fornyligt haft besøg af Gert Laursen fra Advice360, hvor vi over et 2 dags forløb blev undervist i Illustrator og InDesign. På trods af, vi var en flok der både bestod af nybegyndere og øvede i Adobe programmerne, formåede Gert at undervise så alle fik en masse positivt med fra undervisningen.

Gert formår at simplificere og gøre brugerfladen enormt overskuelig i sin undervisning, hvilket gør at alle kan følge med og på den måde får en masse læring med fra de 2 dage. Der ud over udfordre Gert også programmet, i form af at løse problemer programmet har svært ved at håndterer.

Vi vil klart anbefale at kontakte Gert/Advice360, hvis man har brug for at blive stærkere og mere effektiv i Illustrator og InDesign, uanset hvilket niveau du arbejder på nuværende tidspunkt.

Sarah Schulze
VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S

100% i orden

Jeg kan varmt anbefale Advice360. Grafisk viden og kurser er 100% i orden.

Det nye script til kalendere er helt genialt.

Jonna Martensen

Martensens Bogtrykkeri

Jonna Martensen
Martensens Bogtrykkeri

Super support til InDesign

Advice360 sparede os for mange timers arbejde :-)

Vores store prisliste i InDesign, gik hele tiden ned. Vi sendte dokumentet til Adobe Help Center, men da de kun har begrænset support, kunne de ikke løse problemet. Heldigvis kom vi i kontakt med Advice360, som resulterede i, at vi nu har en næsten komplet prisliste.

Super support – vi vil helt sikkert søge hjælp hos Advise360 igen.

Tanja Snedker Skøtt, Graphic designer
Dansani A/S

Målrettet og meget effektivt kursus

Jeg har haft to dagskurser  hvor Gert har undervist mig individuelt på min arbejdsplads  i fortrinsvist  Illustrator, men også  Photoshop.

Det har været målrettet og meget effektivt. Jeg sparer meget tid ved at han kommer frem for at skulle rejse til et kursussted. Der bliver så taget udgangspunkt i mit behov og jeg får meget mere ud af det end på et hold, hvor der ikke er så meget tid til den enkelte.

Gert fra Advice360 er behagelig og rutineret underviser med et dybt kendskab til programmerne og deres anvendelse i forskellige brancher. Det er rart at have ham som livline, når man skal opdateres eller lære nogen funktioner bedre at kende.

Peter Leth, Designer
Mascot International A/S

Dejligt at man kan sidde på eget kontor

Jeg har gennemført et 2-dages kursus i SketchUp programmet, gennem Advice 360, og føler mig nu godt rustet til at arbejde videre selvstændigt med programmet.

Jeg er meget tilfreds med kurset. Gert er rigtig god til at lære fra sig og tager tingene i det tempo som er nødvendigt. Desuden er det dejligt, at man kan sidde på eget kontor, ved egen computer og lære programmet.

Gerts fleksibilitet mht. kursusdage på en weekend er ligeledes et stort plus. I mit tilfælde betød det, at jeg kunne have min assistent med, og vi nu sammen kan arbejde videre med programmet.

En varm anbefaling herfra.

Lise Eggert, Indretningskonsulent
Lise Eggert Living