Hvorfor du skal
vælge et kursus hos os

Målrettede kurser

Alle vores kurser er 100% målrettet dit behov og ønsker. I modsætning til andre kursusvirksomheder afholder vi kun lukkede firmakurser. Dvs. at der er kun dig på kursus, eventuelt sammen med dine kollegaer. Der er altså ingen gennemgang af emner, som du ikke bruger alligevel og ingen spild- og ventetid. På den måde får du maksimalt udbytte af et kursus hos os.

Før kursusstart

Før kursusstart tager vi en snak om, hvad du ønsker, vi skal gennemgå, og så målretter vi kurset mod det. Vi tager udgangspunkt i dine opgaver og problemstillinger, og under kurset arbejder vi med disse. Hvis du ingen kendskab har til programmerne, så starter vi fra bunden, og når du er færdig med kurset, vil du være i stand til at løse dine arbejdsopgaver – lover vi!

Efter kurset

De fleste kurser stopper, når kurset er … ja, slut. Dermed er I, lidt groft sagt, overladt til jer selv. Hos Advice360 tilbyder vi 3 måneders gratis mail eller telefon support efter kurset (undtagen på nogle få kurser), samt en support aftale, hvis I ønsker det.

Og vi deler gerne ud af vores viden, så under menupunktet Tips og Tricks kan du få inspiration til, hvordan du kan få endnu mere ud af Adobe programmerne.

Hos jer eller os

Med mindre I ønsker andet, så afholdes kurserne hos jer, men vi har adgang til lokaler i både Århus og København. De fleste kunder foretrækker dog, at kurserne bliver afholdt i vante omgivelser og på deres maskiner.

Fleksibilitet

Nøgleordet for alle vores kurser er fleksibilitet. Vi ved, at det kan være svært at stoppe arbejdet en dag eller to for at deltage i et kursus. Derfor afholder vi også kurser om aftenen eller i weekenden, hvis I ønsker det. Og kurserne kan være så lange … eller korte … som I nu ønsker det eller har behov for. Fra en time til forløb der strækker sig over flere dage. De fleste kurser er “face to face”, men kan også foregå online med Teamviewer, hvis det er enkelte spørgsmål, du vil have afklaret.

InDesign kurser

Grundlæggende InDesign kursus

Avanceret InDesign kursus

Bogproduktion med InDesign

EasyCatalog kursus

EasyCatalog
kursus

Photoshop kurser

Grundlæggende Photoshop kursus

avanceret photoshop

Avanceret Photoshop kursus

Photoshop fritlægninger

Fritlægninger med Photoshop

Photoshop elements

Photoshop Elements kursus

Illustrator kurser

Grundlæggende Illustrator

Grundlæggende Illustrator

Avanceret brug af Illustrator

Avanceret brug af Illustrator

SketchUp kurser

Sketchup kurser for arkitekter

SketchUp kursus for arkitekter

Sketchup for indretningsarkitekter

SketchUp kursus – for dekoratører og indretningsarkitekter

Rhino kursus århus

Rhino kursus

WordPress kurser

WordPress kursus for webdesignere

WordPress kursus for webdesignere

Wordpress for brugere

WordPress kursus for brugere

Layout og design kurser

Design og layout kursus

Design og layout kursus

Canva

Canva kursus med layout forståelse

Andre kurser

pdf webtilgængelighed

Webtilgængelige PDF filer kursus

Premier Rush kursus

Adobe Premier Rush kursus

Prezi kursus

Prezi
kursus