Hold styr på dine paragraph styles

Hvis du arbejder med store dokumenter, så vil du sikkert have en masse forskellige paragraph styles. Og til tider kan antallet af dem gøre det svært at finde den korrekte. Her er et par tips til, hvordan du holder styr på dem.

Tip 1 – ryd op!

I Paragraph styles panelets sidemenu, er der et menupunkt der hedder Select All Unused. Den vil vise dig de paragraph styles, der ikke er i brug. Herunder er der tre paragraph styles der ikke er i brug. Ved at klikke på skraldespanden i bunden af panelet kan de slettes.

paragraph styles

Tip 2 – placér dem logisk

Du kan flytte rækkefølgen af dine paragraph styles ved at trække i dem. Placér dem du bruger først eller oftest i toppen af panelet og de mindre brugte længere nede i panelet.

Tip 3 – opret mapper

Du kan oprette mapper til paragraph styles der hører naturligt sammen som vist herunder. De paragraph styles der er brugt til at formatere indholdsfortegnelsen er lagt i en mappe med navnet “indholdsfortegnelse”. Mapper oprettes ved at klikke på mappe ikonet i bunden af panelet. De kan herefter navngives. Mapper åbnes og lukkes på pilen til venstre for mappe ikonet.

Paragraph styles