Målgruppe for Illustrator kursus – avanceret:

Dette Illustrator kursus er for dig, som har en vis rutine i programmet, men som gerne vil i dybden med det, eller som skal bruge nogle af Illustrators specielle værktøjer til fx at oprette grafer, 3d tegninger eller illustrationer i perspektiv. Det kan også være, at du arbejder med komplicerede konstruktionstegninger indenfor tekstilbranchen, og ønsker at blive fortrolig med de værktøjer der målretter sig mod den branche fx brugen af symboler og pensler.

Kursusbeskrivelse:

På dette Illustrator kursus vil du se nogle af programmets spændende funktioner, der gør dig i stand til at lave flotte præsentationer eller komplicerede konstruktioner. Vi ser på, hvordan du kan konvertére bitmapgrafik til vektorgrafik og farvelægge grafikken med nogle enkelte klik på farvepaletten. Med Illustrators Live Trace og Live Paint funktioner er det slut med at bruge timer på at optegne komplicerede håndtegninger.

Du lærer, hvordan du kan lave avancerede grafer eller 3D objekter, du ikke troede muligt. Og hvis du er designer, vil du elske Illustrators Color Guide og Live Color funktioner, der gør det muligt at oprette matchende farver i løbet af få minutter, og ikke mindst at ændre farveskemaer lige så hurtigt.

Vi ser på, hvordan du opretter og arbejder med symboler i Illustrator, der giver dig mulighed for hurtigt at opbygge og ændre komplicerede illustrationer. Du lærer, hvordan du kan oprette illustrationer set i perspektivt med Illustrators perspektiv værktøj, og endelig ser vi på, hvordan du kan bruge Illustrators Mesh Tool til at oprette fotorealistiske illustrationer.

Indhold af Illustrator kursus:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående punkter er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores Illustrator kursus.

Illustrator giver nogle fantastiske muligheder for at blande farver og oprette farveharmonier. Vi kigger på mulighederne.

Med Mesh Tool kan du lave fotorealistiske illustrationer.

Vi ser på, hvordan du kan konvertere bitmap billeder til vektor grafik, og hvilke muligheder det giver dig for at arbejde videre med det.

Med Livepaint kan du farvelægge komplicerede objekter.

Du ser, hvordan du kan oprette dine egne pensler.

Du ser, hvordan du kan oprette dine egne mønstre.

Illustrator har en ganske avanceret 3d funktion, der giver dig mulighed for at oprette forskellige former for 3d grafik.

Med Symbol sprayer kan du “spraye” objekter på din illustration. Det giver mulighed for at oprette komplicerede illustrationer meget hurtigt.

Har du brug for at tegne i perspektiv er Perspectiv Grid Tool et fantastisk værktøj. Med det kan du fx tegne facader eller bygninger i perspektiv.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores Illustrator kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. Illustrator kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Du kunne måske også være interesseret i disse kurser

InDesign kursus
CC update kursus