Illustrator kursus – grundlæggende

Målgruppe for Illustrator kursus – grundlæggende:

Dette Illustrator kursus er for dig som skal i gang med at bruge programmet, eller bare vil have mere rutine og arbejde hurtigere og mere effektivt med Illustrator. Du arbejder sikkert i en grafisk virksomhed eller måske arbejder du med tekstildesign.

På vores Illustrator kurser lærer du bl.a. at konstruere grafik.

Illustrator kursus

Kursusbeskrivelse:

Illustrator er et fremragende program til konstruktion af logoer, ikoner og lignende, men det kan også være et svært program at mestre pga. de mange muligheder. På kurset får du styr på alle de grundliggende ting som oprettelse af dokumenter med de korrekte indstillinger. Du lærer, hvordan du hurtigt og effektivt konstruerer logoer og ikoner vha. Illustrators pathfinder panel, og du får styr på Illustrators svære penneværktøj. Vi ser nærmere på de forskellige farverum, og hvornår du skal bruge CMYK, RGB og Pantone farver.

En af de stærke sider ved Illustrator er muligheden for at skabe kreative effekter med de værktøjer og menuer, som programmet tilbyder. Vi viser dig, hvordan du kan bruge Illustrators bibliotek af pensler til at skabe smarte effekter, og hvordan du med Illustrator kan oprette farveharmonier, der passer til forskellige temaer. Alt efter dine arbejdsopgaver, så vil vi se på, hvordan du bruger Illustrator filer i kombination med InDesign og Photoshop og evt. i forbindelse med grafik til brug på internettet.

Indhold af Illustrator kursus – grundlæggende:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores Illustrator kursus.

 • Indstilling af Illustrator – Vi starter med at indstille Illustrators brugerflade, så den passer bedre til dit brug.
 • Opretning af dokumenter – Vi ser på, hvordan du opretter dokumenter til forskelligt brug. Og hvordan du arbejder med artboards.
 • De grundlæggende værktøjer – Illustrator har masser af værktøjer til rådighed. Vi gennemgår dem, som du har brug for i dit arbejde.
 • Oprette farver og gradienter – Der er adskillige måder at oprette farver på i Illustrator. Vi gennemgår mulighederne.
 • Penneværktøjet – Penneværktøjet er et svært men nødvendigt værktøj at mestre. Du får nogle tips til, hvordan du hurtigt kan bruge det effektivt.
 • Kreative effekter – Vi kigger på de kreative effekter vi har i Illustrator – fx slagskygger på objekter.
 • Placer objekterne præcist – Dine objekter skal naturligvis placeres korrekt i forhold til hinanden. Vi ser på de utallige værktøjer og funktioner Illustrator har til dette.
 • Brug af billeder i Illustrator – Illustrator er ikke det bedste program til at håndtere billeder, men du får nogle tips til, hvordan du kan bruge billeder i Illustrator.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:
  Da alle vores Illustrator kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. Illustrator kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:
  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har adgang til kursusfaciliteter i både Århus, og København. Alle kurser kan også afholdes som online kurser.

 • Varighed:
  1 dag

 • Support:
  Efter kurset er der 1 måneds gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  6000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er eksklusiv transport og moms