Målgruppe for Photoshop kursus – avanceret:

Det avancerede Photoshop kursus er for dig, der ofte arbejder med Photoshop. Dine arbejdsopgaver omfatter sandsynligvis farvekorrigeringer og avancerede sammenkopieringer af billeder.

Kursusbeskrivelse:

På dette Photoshop kursus lærer du avancerede måder til at sammenkopiere billeder, så du opnår en meget høj grad af realisme. Du lærer, hvordan du bruger Smart Objects til at placere vektor- eller bitmap objekter i lag, og hvordan du kan redigere i laget uden at slette noget. Vi viser dig, hvordan du med forsvindingspunkter kan arbejde i perspektiv, og hvordan du med Photoshops Puppet Warp værktøj, kan vride i dine objekter, som du har lyst til.

På farvekorrigeringsdelen af Photoshop kurset lærer du avancerede metoder til at farvekorrigere billeder vha. af justeringslag, smart filters og masker, så du efter kurset vil være i stand til korrigere billeder på en professionel og effektiv måde.

Vi ser på Photoshops actions og batch funktioner, der kan automatisere forskellige handlinger, og spare dig for masser af tid i en produktionsproces.

Hvis du bruger Photoshop til web, så kigger vi på, hvordan du bruger Photoshops Layer Comps værktøj til at oprette forskellige layouts i det samme dokument, samt hvordan du bruger Slice værktøjet til at klippe grafikken i stykker, før du overfører det til din webeditor.

Indhold af Photoshop kursus:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående punkter er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores Photoshop kursus.

Du lærer, hvordan du med justeringslag kan udgå at “ødelægge” data i et billede, og hvordan du kan lave ændringer til dine justeringer.

Med Shapes kan du arbejde med vektorgrafik i Photoshop, og oprette grafik der ellers ville have været svært at lave.

Du ser, hvordan du kan importere grafik fra Illustrator til Photoshop som Smart Objects og dermed bevare muligheden for at redigere i din Illustrator grafik.

Med masker kan vi skjule eller vise del af et billede, fx en fritlægning, og arbejde videre i masken hvis nødvendigt. På den måde undgår vi at redigere i det oprindelige billede.

Vi kigger på avanceret farvejustering som fx at udskifte farver i et produkt.

Har du brug for at redigere i store mængder billeder, kan det være en tidskrævende proces. Med Actions kan du automatisere denne proces og spare timers arbejde.

Med Vanishing point kan vi placere objekter præcist i forhold til et forsvindings punkt. Fx i forbindelse med at placere et skilt på en facade.

Undervejs på kurset får du masser af tips og tricks til, hvordan du arbejder hurtigere og mere effektivt med Photoshop.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores Photoshop kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. Photoshop kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores material om Photoshop. Omring 80 sider spækket med tips og tricks til programmet.

InDesign kursus

Du kunne måske også være interesseret i disse kurser

InDesign kursus
CC update kursus