Kursusbeskrivelse:

At lave en fritlægning af et objekt eller en person kan være svært. Photoshop har en mængde forskellige værktøjer til rådighed, men hvilket værktøj er det bedste til dit brug? På dette fritlægningskursus lærer du forskellige teknikker til at fjerne baggrunde fra objekter og mennesker. Du ser, hvordan du arbejder med Photoshops markeringsværktøjer til nøjagtigt at udvælge de områder, du vil arbejde videre med. Du får styr på den svære kunst at mestre penneværkøjet, og til de komplicerede fritlægninger ser vi på, hvordan du kan arbejde med kanaler og masker til at få super skarpe fritlægninger.

Photoshop kursus – fritlægning indhold:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på Photoshop kurset.

Vi gennemgår markeringsværktøjerne, og hvilke der er nyttige til dine opgaver.

Select and Mask er et utroligt stærkt værktøj til at justere markeringer med.

Til visse typer opgaver er Photoshops penneværktøjet stadig at foretrække. Det kan være svært at meste, men vi sørger for, at du får styr på det.

Visse fritlægninger kan være så svære, at vi er nødt til at ty til andre metoder – fx kanaler.

Vi kigger på, hvordan vi kan bruge masker til at redigere i fritlægninger.

Hvilke filformater skal du bruge til hvilke opgaver? Vi ser på, hvilke filformater er bedst i forhold til dit brug af billeder.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores Photoshop kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. Photoshop kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1 dag

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores materiale om Photoshop med masser af tips til, hvordan du får det bedste ud af en fritlægning.

Photoshop kursus

Du kunne måske også være interesseret i disse kurser

Photoshop kursus
CC update kursus