Photoshop kursus – grundlæggende2017-07-11T18:51:47+00:00
 • Photoshop kursus

Målgruppe for Photoshop kursus – grundlæggende:

Dette Photoshop kursus er for dig som skal i gang med programmet, eller bare vil have mere rutine og arbejde hurtigere med programmet. Du arbejder sikkert i en marketings- eller kommunikationsafdeling og laver mindre opgaver som klargøring af billeder til en tryksag eller til web.

Kursusbeskrivelse:

Photoshop er den grafiske verdens Rolls Royce indenfor billedredigering. På dette Photoshop kursus lærer du alle de grundlæggende ting om det, at arbejde med billeder. Photoshop har et væld af værktøjer til at reparere billeder som fx at fjerne støv, ridser og uønskede elementer. Du lærer, hvordan du bruger dem, samt værktøjer til opretning- og farvekorrigering af billeder til at skabe flotte billeder til brug i en tryksag eller til nettet.

Vi ser på markeringsværktøjerne, og hvordan du bruger dem i forskellige arbejdssituationer, fx til fritlægning af objekter. Du lærer, hvordan du laver sammenkopieringer af billeder.

På kurset får du også den teoretiske baggrund på plads omkring pixels, opløsning, og hvornår du skal bruge hvilke filformater.

Indhold af vores Photoshop kursus:

Alle vores Photoshop kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores photoshop kursus.

Photoshop har et sandt arsenal af værktøjer. Vi ser nærmere på dem, du får brug for i forhold til dit arbejde.

Et billedes opløsning er vigtigt, i forhold til hvad du skal bruge det til. Vi kigger nærmere på, hvordan du arbejder med rette opløsning på et billede, så du altid sikrer dig, at det er i den optimale kvalitet.

Hvornår skal du bruge hvilket farverum? Vi kigger på, hvilke farverum du bruger til hvilke typer opgaver, og hvordan du konverterer fra et farverum til et andet.

Du kan beskære billeder på flere måder. Vi kigger på hvordan, og hvordan du arbejder med presets, så du hurtig kan vende tilbage til en bestemt størrelse.

En gennemgang af Photoshops retoucheringsværktøjer, og hvordan du bruger dem optimalt.

En gennemgang af Photoshops retoucheringsværktøjer, og hvordan du bruger dem optimalt.

Fritlægning af billeder kan være en svær proces alt efter kompleksiteten af billedet. Du ser nogle eksempler på fritlægninger – fra de lette til de svære.

Du lærer at sammenkopiere billeder.

Vi kigger på de muligheder, du har for at arbejde med tekst i Photoshop.

Lag er en af de vigtigste funktioner i Photoshop. Du lærer at bruge dem i forhold til en opgave.

Du lærer teknikker til, hvordan du kan farvekorrigere billeder til brug på nettet eller i en tryksag.

Vi gennemgår filformaterne i forhold til, hvilket medie billedet skal bruges til.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores Photoshop kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. Photoshop kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores materiale omkring Photoshop. 80 sider spækket med gode råd omkring programmet.

InDesign kursus

Photoshop tips fra bloggen

Maximize compability – mindre Photoshop dokumenter

Af |marts 15th, 2012|Categories: Photoshop tips, Tips og tricks|Tags: |

Maximize compability i Photoshop Du er sandsynligvis stødt på nedenstående advarselsboks i Photoshop, når du gemmer dit PSD dokument. Og som de fleste andre, har du måske trykket på OK knappen uden at [...]

Nyhedsbrevet

Tilmed dig nyhedsbrevet og få flere tips og trick til programmerne, samt tilbud på kurser. Nyhedsbrevet bliver sendt ud 3-4 gange om året, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

Sociale medier

Find os på Facebook og Pinterest og få endnu flere tips og ideer til programmerne.