Målgruppe for vores SketchUp kurser:

Dette SketchUp kursus er målrettet arkitekter eller folk med lignende baggrunde. Du har ingen kendskab til programmet, eller ønsker at få genopfrisket din viden. Eller måske er du selvlært i SketchUp, men ønsker at komme dybere ned i programmet, og se nogle af de mere avancerede muligheder.

Om SketchUp:

Programmet hed før  Google SketchUp, men programmet er nu overtaget af Trimble og hedder bare SketchUp. Seneste version er SketchUp 2018. Du kan få det i to udgaver SketchUp Make og SketchUp Pro. På siden sketchup.com kan du hente programmet og læse mere om forskellen på SketchUp Make og SketchUp Pro versionen. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken udgave du skal købe.

SketchUp kursus beskrivelse:

På kurset lærer du det grundlæggende omkring modellering med SketchUp i forhold til arkitektur. Du bliver fortrolig med programmets brugerflade og modelleringsværktøjer. Du lærer, hvordan du omdanner en 2d plantegning til en 3d model og best practise i forhold til at arbejde med store, komplekse modeller. Vi opretter views og scenes, der giver dig mulighed for let at styre, hvordan den endelige model skal fremvises. Lær at oprette dine egne teksturer med SketchUps Material Editor, og se hvordan du kan gennemskære dine modeller med SketchUp’s Section Planes. Vi henter nogle af de tusindvis af modeller, der er frit tilgængelig i 3d warehouse, og ser på nogle af de mange extensions, der kan automatisere komplekse arbejdsgange.

Indhold af Sketchup kursus:

Alle vores SketchUp kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående beskrivelse er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores SketchUp kursus.

Vi indstiller SketchUp, så programmet passer til dit brug.

SketchUp har adskillige værktøjer til at opretter objekter. Vi gennemgår dem og går i dybden med de vigtigste.

Med Scenes kan du oprette scener, du kan kan vende tilbage til eller evt. lave en video ud fra.

Komponenter gør det let at udskifte eller ændre udseende på eksisterende objekter.

 

Vi kigger på,  hvordan du arbejder med de materialer der findes i SketchUp, og hvordan du opretter dine egne.

Vi kan sætte mål og labels på vores sketchUp modeller. Vi kigger på hvordan.

Jo større dine modeller bliver, jo vigtigere er det at du bruger lag funktionen til at holde modellen adskilt og opdateringshastigheden nede.

Med Section Planes kan vi “skære” vores model over, og fx se det indvendige af en bygning.

 

Vi kigger på, hvordan vi kan importere modeller til og fra andre programmer.

3d Warehouse er en guldgruppe af færdige modeller. Vi henter objekter herfra og placere dem i vores modeller.

Med Styles kan du bestemme udseendet af modellen fx før udprintning af den.

SketchUp har adskillige værktøjer til at oprette terræn med. Vi kigger på dem.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores SketchUp kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. SketchUp kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores materiale omkring SketchUp. 80 sider spækket med gode råd omkring programmet.

InDesign kursus

Det sagde vores kunder om kurset

Jeg har været på et ét dags individuelt målrettet kursus hos Advice360 i SketchUp, og jeg kan helt klart anbefale et sådan kursus til andre.

Kurset tog 100% udgangspunkt i mine egne projekter, hvilket betød, at jeg lærte programmets forskellige funktioner at kende, mens jeg tegnede/modellerede konkrete elementer.

Inden kurset have vi talt om, hvad målet med kurset skulle være, og der var ikke udarbejdet et fast kursusprogram for dagen, hvilket jeg synes var rigtig godt. Fleksibiliteten muliggjorde, at dagen helt blev målrettet mine behov, og indholdet blev skabt løbende, som vi arbejde med programmet i forhold til mine opgaver.

Jeg fik endvidere udleveret et utrolig godt kursusmateriale, der på en let forståelig måde gennemgår programmets forskellige funktioner samt mulige faldgrupper.

Undervisningen foregår i et roligt og behageligt miljø, og underviserens høj faglighed samt evnen til at sætte sig ind i mine projekter, behov og udfordringer betød en utrolig udbytterig kursusdag.

Jeg har tidligere været på et to dags SketchUp kursus et andet sted, hvor vi var forskellige faggrupper samlet, og hvor jeg tilegnede mig en grundlæggende viden om, hvad programment kunne, men det var vanskeligt at omsætte det lærte til mit eget fag, hvilket betød, at jeg ikke fik anvendt programmet.

Efter mit målrettede kursus hos Advice360 gik jeg til gengæld direkte hjem og begyndte at anvende programmet til min projekter. Jeg ville derfor ønske, at jeg i stedet for mit to dages kursus i sin tid have taget et målrettet kursus hos Advice360.

Tina Thiel Beck Thrane, TT+ LANDSKABSARKITEKTER ApS