Målgruppe for vores SketchUp kurser:

Dette SketchUp kursus er målrettet dekoratører, indretningsarkitekter og folk med lignende baggrunde, med et behov for at visualisere indretning af forretninger, messestande, boliger og lignende. Du har ingen kendskab til programmet, eller ønsker at få genopfrisket din viden. Eller måske er du selvlært i SketchUp, men ønsker at komme dybere ned i programmet, og se nogle af de mere avancerede muligheder.

Om SketchUp:

Programmet hed før  Google SketchUp, men programmet er nu overtaget af Trimble og hedder bare SketchUp. Seneste version er SketchUp 2017. Du kan få det i to udgaver SketchUp Make og SketchUp Pro. På siden sketchup.com kan du hente programmet og læse mere om forskellen på SketchUp Make og SketchUp Pro versionen. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken udgave du skal købe.

SketchUp kursus beskrivelse:

På kurset lærer du det grundlæggende omkring modellering med SketchUp i forhold til arkitektur. Du bliver fortrolig med programmets brugerflade og modelleringsværktøjer. Du lærer, hvordan du omdanner en 2d plantegning til en 3d model og best practise i forhold til at arbejde med store, komplekse modeller. Vi opretter views og scenes, der giver dig mulighed for let at styre, hvordan den endelige model skal fremvises. Lær at oprette dine egne teksturer med SketchUps Material Editor, og se hvordan du kan gennemskære dine modeller med SketchUp’s Section Planes. Vi henter nogle af de tusindvis af modeller, der er frit tilgængelig i 3d warehouse, og ser på nogle af de mange extensions, der kan automatisere komplekse arbejdsgange.

Indhold af Sketchup kursus:

Alle vores SketchUp kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående punkter er kun vejledende. Du er meget velkommen til at medbringe dine egne opgaver, som så vil blive gennemgået på vores SketchUp kursus.

 

Vi indstiller SketchUp, så programmet passer til dit brug.

 SketchUp har adskillige værktøjer til at opretter objekter. Vi gennemgår dem og går i dybden med de vigtigste.

 Med Scenes kan du oprette scener, du kan kan vende tilbage til eller evt. lave en video ud fra.

Komponenter gør det let at udskifte eller ændre udseende på eksisterende objekter.

Vi kigger på,  hvordan du arbejder med de materialer der findes i SketchUp, og hvordan du opretter dine egne.

 Vi kan sætte mål og labels på vores sketchUp modeller. Vi kigger på hvordan.

Jo større dine modeller bliver, jo vigtigere er det at du bruger lag funktionen til at holde modellen adskilt og opdateringshastigheden nede.

 Med Section Planes kan vi “skære” vores model over, og fx se det indvendige af en bygning.

3d Warehouse er en guldgruppe af færdige modeller. Vi henter objekter herfra og placere dem i vores modeller.

 Med Styles kan du bestemme udseendet af modellen fx før udprintning af den.

 Vi ser på, hvordan du kan printe din model eller eksportere den til et billede format.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores SketchUp kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. SketchUp kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores materiale omkring SketchUp. 80 sider spækket med gode råd omkring programmet.

InDesign kursus

Det sagde vores kunder om kurset

Vi er et indretningsfirma (2 personer) som har valgt et lukket, intensivt kursus på 2 dage i Sketch up.

Vores første tanke var ”puha advice360 får svært ved at holde os i stolene og holde os interesseret i hele to dage”, da vi er kreative, udadvendte og personligheder med ”gang i”.

MEN fakta er, at vores underviser Gert, har så meget lære-tække og psykologisk mindset, at vi i begge dage var totalt spidse, lyttende og deltagende.

Han besidder en ro og en undervisningsstil som gjorde udslaget for, at vi i dag føler os trygge i programmet og udelukkende arbejder i det.

Vi vil sige, at hvis Gert kan undervise os, så kan han undervise alle ;o). Han får 11 stjerner ud af 10.

Nancy Gerber, &Rum

Jeg tilhører en årgang der tegner i hånden og arbejder med akvarel mv. når jeg laver projektforslag, så det var nærmest for sjov at jeg begyndte ”at lege” med den frie SketchUp program.  SketchUp er et tegneprogram, der fra at være leg, kan blive et ekstremt professionelt tegneredskab og temmelig ”vanedannende”

Samtidigt arbejdede jeg med et projektforslag, der efterhånden udviklede sig til at blive mere og mere omfattende, og målet blev, at det færdige resultat skulle fremstå så fotorealistisk som muligt, og i 3-D tegninger.

Der blev derfor indkøbt SketchUp Pro 13, LayOut, StyleBuilder, forskellige plugins, og Gert Laursen fra Advice360 blev hyret til at undervise mig. Så med Gert ved min side gennemgik vi de forskellige begreber og værktøjer anvendt i det konkrete projektforslag.

Undervisningen blev fordelt over fire dage med uger imellem, så jeg kunne øve og tegne, og samtidig udvikle det konkrete projekt. Det betød at undervisningen hver gang var nogle ”skridt” tilbage og lidt frem, med nye værktøjer og måder at bruge programmet på.

Med Gerts rolige måde at lære fra sig, er det nu lykkes mig at fuldende et meget stort og kompliceret projektforslag i 3-D og med mange fotorealistiske scener.

Lars Peder Kristiansen, Arkitekt/MUSE®UM