Om WordPress for brugere kursus

WordPress er et af verdens mest udbredte Content Management Systemer (CMS) til opbygning af hjemmesider eller blogs. Det er gratis at hente og bruge, og pga. dets brugervenlighed, er det nemt at komme i gang med. Det er velegnet til mindre firmaer eller foreninger, og med med tusindvis af temaer eller plugins kan WordPress udbygges til næsten ethvert formål fx til en webshop eller interesse forum.

Målgruppe for WordPress kursus

Dette WordPress kursus er for dig, der ingen eller kun lidt kendskab har til WordPress, men som skal vedligeholde firmaets hjemmeside eller webshop fx ved at tilføje nye sider, menuer, billeder eller produkter.

Kursusbeskrivelse:

WordPress kurset gennemgår vi, hvordan du vedligeholder og udbygger firmaets eksisterende hjemmeside. Du ser, hvordan du tilføjer sider, produkter og nye menupunkter. Vi kigger på, hvordan du optimere billeder og tilføjer dem til sitet. Du får en introduktion til søgemaskineoptimering, altså hvordan søgemaskinerne, specielt Google, finder din hjemmeside og produkter. Endelig kigger vi på en generel vedligeholde af sitet, hvordan du undgår hackerangreb og hvordan du tager backup af sitet.

Indhold af WordPress kursus:

Alle vores kurser tager udgangspunkt i dine opgaver og dine problemstillinger! Så nedenstående punkter er kun vejledende. På WordPress kurset tager vi udgangspunkt i din WordPress hjemmeside.

Hvad er WordPress? Ulemper og fordele ved et Content Mangement System.

Vi kigger på, hvordan du opretter nye menupunkter og sider.

Hvis du har en webshop, kigger vi på, hvordan du opretter produkter.

Når du indsætter billeder på en side, er der  nogle ting du skal være opmærksom på. Det er bl.a. størrelse på dem samt korrekt brug af Alt taggen.

Korrekt optimering af billedet er vigtigt i forhold til download hastigheden og kvaliteten af billedet. Vi ser på, hvordan du gemmer dine billeder, så du får den optimale kvalitet. Det kan enten være med Photoshop eller et af de gratis online programmer, der findes på nettet.

Søgemaskineoptimering er et meget stort emne. Du får nogle tips til, hvordan du øger dine chancer for at din hjemmeside bliver fundet i Google og andre søgemaskiner.

Du kan få brug for at tilføje nye brugere til din hjemmeside. Hvordan gør du, og hvilke rettigheder skal de have?

Hastigheden på en hjemmeside er vigtig i forhold til brugeroplevelsen, men også i forhold til søgemaskineoptimering. Vi ser på, hvordan du kan optimere hastigheden.

Sikkerhed har aldrig været mere vigtigt end nu. Men hvordan sikrer du din hjemmeside mod hackerangreb? Vi kigger på nogle af de plugins, der optimerer sikkerheden, og hvilke muligheder du har for at undgå hackere.

Hvis uheldet er ude, hvordan genskaber du så hjemmesiden.

Praktiske oplysninger

 • Datoer:

  Da alle vores WordPress kurser er firma tilrettelagte, har vi ikke specifikke datoer. InDesign kurset finder sted, når I ønsker det, og det passer ind i begge parters kalender. Det er ligeledes muligt at tilrettelægge kurset, så det passer i forhold til jeres arbejdsdag. Fx som et aften- eller weekend kursus.

 • Sted:

  Vores kurser bliver som regel afholdt hos kunden, men vi har kursusfaciliteter i både Århus, Horsens og København.

 • Varighed:

  1-2 dage alt efter forkundskaber.

 • Support:

  Efter kurset er der 3 måneders gratis e-mail eller telefonsupport.

 • Priser:

  Pris for 1. deltager:
  5000 kr. pr. dag

  Pris for efterfølgende deltagere:
  1000 kr. pr. dag

  Priserne er inklusiv materiale og transport og eksklusiv moms

Kursusmateriale

På kurset medfølger vores materiale omkring WordPress. 80 sider med en gennemgang af programmet.

InDesign kursus

Du kunne måske også være interesseret i disse kurser

Wordpress for designere
Photoshop kursus